Het team van Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer

Ons team vol enthousiaste verloskundigen geven jou advies en zorg tijdens de zwangerschap. Ook tijdens de bevalling staan wij bij Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer voor je klaar. Thuisbevallen of in het ziekenhuis, wij zorgen voor jou. Wij hebben allemaal verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen wij je goed begeleiding geven en ons inleven in jouw situatie.

Het team van Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer

Willemijn Speelman

Willemijn Speelman

Voordat ik deze richting koos, studeerde ik twee jaar maatschappelijk werk. Hoewel ik ook daar bezig was met andere mensen en hoe ik hen kon helpen, vond ik mijn roeping pas echt bij de opleiding tot verloskundige in Rotterdam. Mooi aan dit vak vind ik dat ik vrouwen begeleid bij een natuurlijk proces. Ik combineer mijn ervaring in maatschappelijk werk en verloskunde om je tijdens de bevalling een veilig, rustig en kalm gevoel te geven.

In 2004 kwam ik in de praktijk werken. Henna Playfair heeft mij alle aspecten van het vak geleerd en na 18 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik de praktijk van Henna overgenomen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn man en drie kinderen. Samenzijn met familie en vrienden vind ik erg belangrijk. Daarnaast ga ik graag met mijn zoon naar de Arena om Ajax te zien voetballen.

Gladys Wilson

Gladys Wilson

Op de Vroedvrouwenschool Amsterdam leerde ik hoe ik vrouwen kan begeleiden bij het natuurlijk verloop van zwangerschap en bevalling. Ik neem mijn werk serieus en stel kwaliteit en persoonlijke zorg voorop. Ik ben bedachtzaam en eerlijk en probeer je te helpen waar ik kan.

Ik ben vrolijk, energiek en vind het in mijn vrije tijd heerlijk om te dansen of te zingen. Ook houd ik van koken en sporten, met name joggen, fietsen en zwemmen. Ik geniet volop van het samen zijn met mijn dochters en kleinkinderen.

Nosheeba Mushtaq

Nosheeba Mushtaq

Ik heb van jongs af aan veel bewondering gehad voor dit beroep. Ik heb de opleiding tot Verloskundige in België gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik in deze praktijk komen werken. Ik geniet enorm van het werken in dit multiculturele stadsdeel van Amsterdam. Het voelt elke dag weer als een privilege.

Zwangerschap is iets heel persoonlijks en ik hou van het persoonlijke contact dat ik met de zwangere en hun partner kan hebben. Ik probeer de zwangerschap en bevalling zoveel mogelijk naar wens van ouders te laten verlopen. Voor mij is de comfort van het gezin heel belangrijk.

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met sociale activiteiten of geniet ik van tijd met mijn 2 kinderen. Daarnaast hou ik van koken en lezen.

Karla van Vliet

Karla van Vliet

Vanaf mijn 12e, ik wist wat het betekent om verloskundige te zijn, wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na de derde keer loten, nummer 5 van de reservelijst, hoorde ik in juli 2006 dat ik toegelaten was en ben ik de opleiding tot verloskundige gestart aan de Verloskunde Academie in Amsterdam.

Het wonder van zwangerschap en bevallen blijf ik zeer indrukwekkend vinden. Ik ben dankbaar dat ik vrouwen in deze bijzondere tijd van hun leven mag begeleiden, hiervan getuige te mogen zijn. Ik ben een betrokken en betrouwbare verloskundige die moeite doet om goed te luisteren naar je wensen. Ik weet je goed te motiveren om nog even door te zetten als je het even niet meer ziet zitten. Sinds 2014 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer.

In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden en familie, je maakt mij heel blij met nieuwe recepten. Van buiten zijn geniet ik ook enorm, wandelen, hardlopen, suppen, genieten van de zon wanneer die schijnt.

Margriet Tanis

Margriet Tanis

In 2021 studeerde ik in Antwerpen af als vroedvrouw. Hiernaast heb ik ook de opleiding verpleegkunde gevolgd maar al snel bleek dat mijn hart toch echt bij de verloskunde ligt! 

Tijdens mijn stages kwam ik er achter hoeveel plezier ik heb in baringen waarbij ik de tijd en ruimte heb vrouwen alle aandacht en begeleiding te geven. Hierbij volg ik graag zo veel mogelijk de keuzes van de zwangere en het natuurlijke proces van de bevalling. Ik ben er enorm dankbaar voor getuige te mogen zijn van dit bijzondere moment! Ook luister ik naar je en bied ik graag begeleiding in je zwangerschap. Ik ben in Amsterdam Zuidoost komen werken omdat ik enorm geniet van de diversiteit in mensen. 

Naast mijn passie voor verloskunde sta ik graag op het water om te kitesurfen. Ook vind ik het leuk om te dansen, koken of een mooi boek te lezen.

Aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer

Een verloskundige kiezen uit het team van Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer?

Bij de Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer kan jij je aanmelden via ons digitale inschrijfformulier. Vul alle gegevens in en dan nemen wij contact met je op.